Stránky Honzy Vrbaty

Stránky Honzy Vrbaty

Hlavní menu
Hlavní stránka
Elektrické stránky
Počítačové stránky
Muzikantské stránky

 

  Hlavní stránka arrow Muzikantské stránky
 
Muzikantské stránky

Muzika je pro mě největším koníčkem a aktivně se jí věnuji od pěti let i když s malými přestávkami. V mládí jsem zpíval a hrál na klavír v LŠU, na střední jsem se dostal k bluegrassu a hrál na pětistrunné banjo a soubežně jsem zakoupil v bazaru elektrickou kytaru a začal s bigbítem. Vlastně se to mělo tak, že jsem prodal své staré ZX-Spectrum a za utržený peníz jsem si pořídil banjo a elektrickou kytaru. S bluegrassem jsem po chvíli přestal, ale u bigbítu jsem zůstal, předpokládám že trvale. V rámci možností se bigbítu věnuji aktivně, co to jde :-)

V roce 1993 jsem spoluzaložil metalovou kapelu ANXIETY, která bez přestávek funguje dodnes ! Je pravda, že z původní sestavy jsem zůstal pouze já, ale to se stává. Domácí stránky hudebního tělesa najdete zde.

V letech 1998-2001 jsem hrál s ruzyňskou heavy kapelou SIXIS, což byla prima kapela složená z kvalitních muzikantů, z nichž někteří působí dodnes aktivně na české muzikálové scéně nebo hrají se známými českými umělci.

V letech 2001-2004 jsem působil jako kytarista v letité metalové kapele DOKTOR TRICERATOPS. Ta stále funguje a stránky najdete zde.

 



Muzika Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Friday, 24. July 2009
Aktualizováno ( Saturday, 08. January 2011 )
 
 
Up
 
 
Sekce
 
 

 

(c)2007 Honza Vrbata, honza@vrbata.cz

Tamiflu