Aktuálně /info, novinky/

 

Aktuálně /info, novinky/

   21.12.2012 - PF 2013  
  Krásné metalové Vánoce a úspěšný Nový ro(c)k 2013!  
     
   14.11.2012 - Nové CD Silence. Videoklip R13 k novému CD Silence  
 

11. listopadu 2012 vyšlo nové instrumentální CD Romana Krokuse Kříže - Silence. CD si můžete objednat v Shopu. V sekci Video si můžete pustit nové videoklipy ke skladbám R13 a Silence k novému CD Silence.

 
     
   
   30.10.2012 - CD Roman Krokus Kriz -  Silence v lisovně!  
 

Metalu zdar! Vše hotovo! CD Silence je v lisovně. Oficiálně vyjde 11. listopadu 2012, ale již nyní si album můžete předobjednat v Shopu, a jakmile bude CD venku, ihned zamíří k Vám. Jak již víte, tak CD se mnou nahrál bubeník David Šiler a už Vám taky můžu prozradit vzácné hosty. A věřte, že si se mnou ve skladbě KrossovertureMetal Jam lll zajamoval Honza Kirk Běhunek ze Seven a Zdenek Sali Salanda. Na basu si v jamu zahrál i můj starší syn Honza. Ukázky si již nyní můžete poslechnout v Discografii. Brzy si o CD budete moci zahrát v připravované soutěži. Chystáme i nějaký klip. Krokus.

 
     
   
   01.10.2012 - Nové sólové instrumentální album Silence Romana Krokuse Kříže!  
 

Zdar! Tak už se blíží čas dokončení mého prvního, a doufám, že né posledního, instrumentálního alba Silence. Vše je již dávno nahráno, pracuje se na mixu a poté již mastering a materiál může jít směle do lisovny na CD. Jak jsem již dříve informoval, tak jsem si k nahrávání, do v pořadí již třetího "jamu", pozval velice zajímavé hosty, a výsledek spolupráce je opravdu vynikající.... však ho již brzo budete moci posoudit sami, tedy pokud si toto nové CD, za velmi zajímavou cenu pořídíte. Již brzy více informací o vzácných hostech a první ukázky....

 
     
   
   20.06.2012 - Sólové album Romana Krokuse Kříže!  
 
Klikni pro větší obrázek v novém okně.

Konečně nadešel čas na moje první sólové instrumentální album. Materiál s pracovním názvem Silence, se natáčí v těchto dnech v mém studiu KrizSound. Za bicí soupravu usedl David Šiler. Album, na kterém najdete mimo jiné i další, v pořadí již třetí instrumentální jam se zajímavými hosty, bude obsahovat deset skladeb, a jako bonus přidám téměř všechny instrumentální skladby, které jsem natočil s Wolframem. Album bude dokončeno koncem  srpna a na CD by se mělo dostat   pravděpodobně   na   podzim,   nejdéle   však   do   konce  tohoto  roku. Průběžně více informací a později snad i nějakou ukázku. Zdraví Krokus!

 
 

 

 
     
   19.06.2012 - Soutěž o naše CD skončila!  
 

18. června 2012 skončila soutěž o naše CD. Šťastným výhercem byl vylosován Jan Lejsek z Nymburku. Gratulujeme! Honza vyhrál naše CD Rarity, Misanthrope, No Redemption a Liars In A Second Skin. Výsledky zde! Nevyhráli jste? Nezoufejte, další soutěž o naše CD plánujeme na podzim tohoto roku. Metalu zdar Krokus!

 
     
     
   03.05.2012 - Nový klip Let Them Be!  
 

Nový videoklip s původními záběry z nahrávání v letech 1996 - 1997 ve studiu Hacienda k písni Let Them Be z premiérově vydaného CD Misanthrope z roku 1998 v sekci Video!

 
     
     
   27.04.2012 - Nový klip Síť!  
 

Přidán nový videoklip k písni Síť z nového CD Rarity v sekci Video!

 
     
     
   25.04.2012 - CD Misanthrope!  
 

CD Misanthrope dnes spatřilo světlo světa! CD si můžete objednat v Shopu, nebo si o CD můžete zahrát v nové velké soutěži k vydání alba Rarity a Misanthrope v sekci Soutěž!

 
     
     
   18.04.2012 - Album Misanthrope poprvé na CD!  
 

Připravujeme vydání alba Misanthrope z roku 1998! Na CD jsme jako bonus přidali pět písní z české verze tohoto nikdy nevydaného alba. CD si již nyní můžete předobjednat v Shopu, nebo ho můžete vyhrát v nové velké soutěži k vydání alba Rarity a Misanthrope v sekci Soutěž!

 
     
     
   12.04.2012 - Nový klip Král!  
  Nový videoklip k písni Král z nového CD Rarity v sekci Video!  
     
     
   03.04.2012 - Nový klip Já vím!  
  Nový videoklip k písni Já vím (1979, Protestsong) z nového CD Rarity v sekci Video!  
     
     
   22.02.2012 - Soutěž o naše CD!  
  K vydání nového CD Rarity připravujeme Velkou soutěž! Sledujte naše stránky! Již brzy!  
     
     
   16.02.2012 - CD Rarity je v lisovně!  
 

Metalu zdar! Vše je hotovo, nové CD Rarity je ve výrobě a vy si ho můžete předobjednat v Shopu, takže neváhejte a objednávejte, hned jak bude CD venku, posíláme k Vám! V Discografii si můžete poslechnout ukázky! Taky bude v dohledné době nějaký klip.

 
     
   
   10.01.2012 - Nejžhavější informace o nahrávání nového CD Rarity!  
 

Tak, a je to! S koncem minulého roku jsme v mém studiu KrizSound dozpívali poslední tóny.... a materiál nového CD Rarity je připraven k míchání, posléze k masteringu a poté k lisování...!!! Již o tomto víkendu začneme na mixu pracovat! Nyní něco, o již dříve zmiňovaných velkých změnách. Ale, popořádku. Jak jistě víte, měl novou desku nazpívat v jazyce Shakespearově zpěvák Milan Fiala, kterého můžete slyšet na CD Misanthrope. Nějak se nám ta spolupráce, z blíže nespecifikovaných a pro vás nepodstatných důvodů, nepovedla a nevyšla, a tak jsem se nakonec domluvil se zpěvákem Jardou Machem (ex Mechanika, Doubledecker), který už s Wolframem začátkem devadesátých let taky zpíval, že se ujme po Milanovi role zpěváka a textaře. Jak jistě víte, tak na novém CD najdete nikdy nevydané věci z období let 1989 až 1995, tedy z let před natočením našeho prvního alba Sál času (album nazpívala v roce 1995 zpěvačka Pavla Kapitánová - † 22. 7. 2007, Čest její památce!). Tento materiál se zachoval na MC páskách nahraných při zkouškách ve zkušebně. Bohužel jsou na páskách zaznamenané jen základy písní bez zpěvů, já si původní texty nepamatuji a ani jinak se původní texty nedochovaly, a proto musel Jarda napsat texty nové. A protože v tomto období Wolfram psal a zpíval v jazyce rodném, tak jsme si řekli, že to má svojí logiku, a že se touto "novou" deskou, po třech albech zpívaných anglicky, k českému jazyku symbolicky vrátíme. To je asi ta změna největší. Dále se na natáčení tohoto CD nepodílel bývalý kytarista František Jordák, jak jsme slibovali, nějak si to rozmyslel a k hudbě a kytaře se už asi nikdy nevrátí. Škoda... No... teď už něco pozitivního. Na CD Rarity najdete místo jednoho slíbeného bonusu, hned bonusy tři, a to: jednu z mých první skladeb (Protestsong z roku 1979), novou instrumentální skladbu (z roku 2009) a jednu píseň, kterou zatím neprozradím, aby jste se měli na co těšit, snad jen to, že se jedná o cover jedné velmi úspěšné popové záležitosti. To je zatím vše. Příště už možná ukázka. Metalu zdar! Krokus.

 
     
  www.krizsound.zde.cz  
     
     
   01.01.2012 - Hodně štěstí a dobré muziky v roce 2012!  
 

Vítejte v novém roce 2012. Hodně štěstí, zdraví a spoustu dobré muziky. V letošním roce se o splnění tohoto posledního přání docela jistě zasadí i Wolfram se svým novým CD Rarity. Letos, samozřejmě co nejdříve, už to bude! Příště vám už o novém CD Rarity prozradím více! Zdar Krokus!

 
     
     

<<    >>

< Archiv: 2013-2014, 2012, 2010-2011, 2008-2009, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002 >

 

Banner na Vaše stránky (468x60):

http://www.wolfram-metalmusic.zde.cz/

English version www.wolfram-metalmusic.zde.cz mailto:wolfram_metal@quick.cz mailto:wolframmetal@tiscali.cz Aktuálně Historie Wolfram je ... Discografie, MP3 Shop Fotogalerie Video Recenze Rozhovory Zpět Home Diskuze Ankety Návštěvní kniha Soutěž Kontakt Linky On-line chat To musíte vědět Adresář