To musíte vědět !

/Festivaly, koncerty... a jiné zajímavosti ze světa metalu/

Rok 2007

 

To musíte vědět!

  17.9.2007 - Vychází nové 22.číslo rock metalového magazínu PAŘÁT (60 stran A4 – 70 Kč + 20 Kč pošta)

Pařát # 22

 

Na jeho 60 stranách formátu A4 mj. naleznete titulní dlouhosáhlé podrobné povídání s Petrem "Blackie"Hoškem o jeho 20 letech na hudební scéně. dále neméně atraktivní jména jako např.  Blood Duster, Translunaria, Eluveitie, Inhumate, Spasm, Serotonal a mnoho dalších, detailní historický průřez všemi ročníky kultovního festivalu Open Hell, taktéž detailní průřez historií kapely Moriorr a nebo  mráz vám bude přecházet po zádech u přiblížení dalšího z masových vrahů.

   
 

22 číslo Pařátu vychází opět a CD kompilací (originál CD, 18 kapel mnoha stylového rozpětí od rocku až po grind, 20ti stránkový barevný booklet) a s barevným plakátem (Translunaria / Six Degrees Of

  Separation)  
     
  Již v prosinci vyjde Pařát s historicky prvním originálním DVD v historii českých metalových časopisů, které obdrží všichni předplatitelé na digipacku za pouhých 90 Kč!   
   

www.paratmagazine.com

  www.paratmagazine.com
   
     

<<    >>

  15.6.2007 - Vychází nové 21.číslo rock metalového magazínu PAŘÁT (60 stran A4 – 70 Kč + 20 Kč pošta)

Pařát # 21

 

Na jeho stranách fmj. naleznete titulní dlouhosáhlé povídání s kapelou Insania včetně recenzí na jejich řadová alba, dále neméně atraktivní jména jako např. Trimonium, Demonic Chorals, Vomitory, Luna Ad Noctum, Lumsk, V.A.R., detailní historický průřez kapelou Fata Morgana, mráz vám bude přecházet po zádech u přiblížení dalšího z masových vrahů a nebo Jiří Veselý z Elysium odhalí techniky šachu

   
 

21 číslo Pařátu vychází opět CD kompilací (originál CD, 21 kapel mnoha stylového rozpětí od rocku až po grind, 20ti stránkový barevný booklet) a s barevným plakátem (Brutal Truth / Power 5).

     
 

Výzva pro kapely a labely: Na zářijovou CD kompilaci "Shadows From Underground  vol. 3" si rezervujte místo již nyní!

 
     
 

Než se kapacita definitivně naplní, ještě přijímáme poslední závazné objednávky na realizaci prosincového DVD, první svého druhu v historii českých metalových časopisů, které obdrží všichni roční předplatitelé Pařátu za bezkonkurenčních 90 Kč!!!

 

   

www.paratmagazine.com

  www.paratmagazine.com
   
     

<<    >>

  15.3.2007 - V těchto dnech vychází 20.číslo rock metalového magazínu PAŘÁT (70 Kč + 20 Kč pošta)

Pařát # 20

 

Na jeho 60 stranách formátu A4 mj. naleznete titulní dlouhosáhlé povídání s ostravskou metalovou legendou Malignant Tumour, dále neméně atraktivní jména jako např. Kampfar, LiveEvil, Korpiklaani, Debustrol, Ethereal Pandemonium, projdete se detailní historií Avenger, mráz vám bude přecházet po zádech u přiblížení dalšího z masových vrahů a nebo Honza Müller z Tisíc let od ráje odhalí techniky thajského boxu.

 

Jubilejní 20 číslo Pařátu vychází poprvé s CD kompilací (originál CD, 23 kapel mnoha stylového metalového rozpětí, 20ti stránkový booklet) a s barevným plakátem (LiveEvil / Editor).

     
 

Výzva pro kapely a labely: Na červnovou CD kompilaci "Shadows From  Underground  vol. 2" si rezervujte místo již nyní!

 
     
 

Rovněž začínáme přijímat závazné objednávky na realizaci prosincového DVD, které obdrží všichni roční předplatitelé Pařátu za bezkonkurenčních 90 Kč!!! 

 
   

www.paratmagazine.com

  www.paratmagazine.com
   
     

<<    >>

< Archiv: 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003

 
Banner na Vaše stránky (468x60):
http://www.wolfram-metalmusic.zde.cz/

English version www.wolfram-metalmusic.zde.cz mailto:wolfram_metal@quick.cz mailto:wolframmetal@tiscali.cz Aktuálně Historie Wolfram je ... Discografie, MP3 Shop Fotogalerie Video Recenze Rozhovory Zpět Home Diskuze Ankety Návštěvní kniha Soutěž Kontakt Linky On-line chat To musíte vědět Adresář